Δευτέρα-Σάββατο: 08.00 - 18.00

Δημιουργία Κήπων

Δημιουργία Κήπων: Όταν η Εμπειρία Συναντά την Αγάπη για την Κηπουρική

Καλώς ήλθατε στον μαγικό κόσμο της κηπουρικής, όπου η φύση συναντά την τέχνη και η δημιουργία κήπων γίνεται πηγή έμπνευσης και ηρεμίας. Στην Κήπος και Δημιουργία, η εμπειρία μας στον σχεδιασμό και την δημιουργία εξαιρετικών κήπων είναι το πάθος μας και η δέσμευσή μας προς εσάς.

Κάθε κήπος που σχεδιάζουμε είναι μοναδικός, καθώς αντανακλά την προσωπικότητα και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Πιστεύουμε ότι ένας κήπος δεν είναι απλά ένας χώρος, αλλά μια ζωντανή εμπειρία που αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς. Μέσα από την μελέτη και την ανάλυση κάθε χώρου, δημιουργούμε έναν κήπο που σας προσφέρει ηρεμία και ομορφιά, διαρκώς ανανεωμένη και προσαρμοσμένη στις εποχές.

Ο σχεδιασμός μας ξεκινά από την ακρόαση των ιδεών σας και την κατανόηση του τρόπου ζωής σας. Στη συνέχεια, οι εμπειρογνώμονες μας κηπουροί χρησιμοποιούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να μετατρέψουν αυτές τις ιδέες σε πραγματικότητα. Από την επιλογή φυτών που ανθίζουν όλο το χρόνο, μέχρι τη δημιουργία γοητευτικών γωνιών ανάπαυσης, κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη για να σας εξασφαλίσει μια αξέχαστη εμπειρία.

Επιλέξτε την Κήπος και Δημιουργία για τη δημιουργία του κήπου σας και αφήστε μας να φέρουμε στη ζωή σας την ομορφιά και την ηρεμία που μόνο η φύση μπορεί να προσφέρει. Ο κήπος σας δεν είναι απλώς ένας χώρος – είναι ένα ταξίδι στην καρδιά της φύσης, ένα ταξίδι που αρχίζει μαζί μας.

σχεδιασμός κήπου

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός κήπου

  • Χωματουργικές εργασίες
  • Φύτευση φυτών
  • Αυτόματο πότισμα
  • Κατασκευή διαδρόμων
  • Τοποθέτηση χλοοτάπητα
  • Κατασκευή αρδευτικού δικτύου

Συντήρηση κήπων

Η πολυετής εμπειρία και οι εξειδικευμένες γνώσεις μας στην ανάγκη κάθε κήπου αποτελούν κλειδιά στη σωστή και υπεύθυνη συντήρηση ακολουθώντας κάθε φορά εργασίες που αποσκοπούν για το καλύτερο αποτελέσματα.

Συντήρηση κήπων

Υπηρεσίες Φύτευσης

Οι υπηρεσίες φυτεύσεις περιλαμβάνουν προετοιμασία και εμπλουτισμό του εδάφους η οποιουδήποτε χώρου έχει επιλεχθεί για φύτευση ανθοφόρων φυτών, θάμνων, κάκτων ή δένδρων καθώς και τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα ή σπορά γκαζόν ή τριφυλλιού.

Υπηρεσίες Φύτευσης

Καθαρισμός οικοπέδων

Οικόπεδο ή αγροτεμάχιο απαλλαγμένο από ξερά χόρτα είναι πολύ σημαντικό, ειδικά την αντιπυρική περίοδο προς αποφυγή πυρκαγιάς. Με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε καθαρισμό και απομάκρυνση των χόρτων από τον χώρο.

Καθαρισμός οικοπέδων

Κοπή και κλάδεμα υψηλών δένδρων

Με την πολυετή εμπειρία και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να πραγματοποιούμε κοπές υψηλών δένδρων και κλαδέματα με απόλυτη ασφάλεια και άριστο αποτέλεσμα.

Κοπή και κλάδεμα υψηλών δένδρων

Κατασκευή βραχόκηπου

Ο βραχώδης κήπος είναι μια τεχνίτη κατασκευή φυσικού τοπίου ευρείας κλίμακας αποτελούμενη από πέτρες διαφόρων μεγεθών, χαλίκια διαφόρων χρωμάτων, ανθοφόρων φυτών η κάκτων φυτεμένα σε διαφορετικά επίπεδα ώστε να διακρίνεται το ανάγλυφο του τοπίου. Είμαστε σίγουροι ότι η κατασκευή ενός βραχόκηπου θα είναι η αγαπημένη σας γωνία στον κήπο σας.

Κατασκευή βραχόκηπου

Αυτόματη άρδευση

Με την υπευθυνότητα και εμπειρία που διαθέτουμε στην αυτόματη άρδευση είμαστε σε θέση να πραγματοποιούμε μελέτη - σχεδιασμό - εγκατάσταση καθώς επιδιόρθωση βλάβης, γιατί η σωστή άρδευση των φυτών και η οικονομία στο νερό είναι το κύριο ζητούμενο.

Αυτόματη άρδευση
back top